Glas Kitten? Echt een klus voor de vakman

Hoe strak het kitwerk ook is, na afloop van uw klus of bouwproject hoort een kitrand niet de grote blikvanger te zijn. Na installatie van een nieuwe badkamer, keuken of toiletruimte, hoort alle aandacht te gaan naar het mooie sanitair, de fraaie tegels of het praktische ontwerp. Toch is het onverstandig de kitrand als detail of sluitpost van uw project te beschouwen. Slecht uitgevoerd kitwerk springt namelijk wél direct in het oog, en doet altijd afbreuk aan de uitgevoerde werkzaamheden. Bovendien leidt een slechte kitrand tot lekkage omdat een goede waterdichte aansluiting tussen materialen ontbreekt.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 020-2252663
Uw ramen laten kitten door de kitspecialist
kitspecialist nederland

Kitbedrijf Amsterdam

Het inschakelen van Kitbedrijf Amsterdam voor professioneel kitwerk, is om meerdere redenen een verstandige keuze. Ons bedrijf – gevestigd aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam-West – heeft 35 jaar ervaring met het realiseren van duurzame afdichtingen. Die expertise komt tot uitdrukking in onze kennis van materialen en kitsoorten. Uiteraard ziet dit u terug in de uitstekende afdichtingen die onze kitter realiseert. Een badkamer kitten, of een keuken kitten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Dat geldt ook voor het kitten van glas. Voor kit verwijderen, het aanbrengen van dilatatievoegen, renovatie en advies kunt u eveneens bij ons bedrijf terecht.

Glas afkitten - Kitbedrijf Amsterdam
Glas afkitten - Kitbedrijf Amsterdam

Gecertificeerde kitters

Een goede kitrand is vakwerk, en voor het beste resultaat nemen we u het werk graag uit handen. Het kitten van glas vereist immers kennis van verschillende soorten kozijnen, materialen en glassoorten. Wij hebben vier gecertificeerde kitters in dienst. Dagelijks verrichten zij in de regio uiteenlopende werkzaamheden op kitgebied. Bij ons bedrijf beschikt iedere kitter over de onmisbare kennis en ervaring die nodig is om u goed te kunnen adviseren, en het kitwerk professioneel uit te voeren. Dagelijks leveren wij hiervoor het bewijs, bij de uiteenlopende werkzaamheden die wij verrichten voor particulieren en bedrijven. Wij zijn bovendien de samenwerkingspartner van veel aannemers, installateurs en andere bedrijven. Regelmatig worden we ingeschakeld voor renovatie en advies, voor het aanbrengen van dilatatievoegen, en om de voegafdichtingen te verzorgen bij grote bouwprojecten. Veel particuliere en zakelijke opdrachtgevers vertrouwen telkens weer op de kwaliteit die voor ons bedrijf vanzelfsprekend is.

Bij iedere klus is de keuze voor de juiste duurzame kit noodzakelijk. Voor een waterdicht en isolerend resultaat bij badkamer kitten of keuken kitten, gaat het niet alleen om de kleur van de kit, maar ook om de passende kitsoort. Bij het kitten van glas is dat niet anders. Door met de juiste kit te werken, realiseer je een goede, isolerende afdichting bij het raam. Dit heeft als voordeel dat de warmte in de woning blijft. Bij ramen en deuren is de correcte kitsoort ook om een andere reden belangrijk. De kitnaad verbindt twee verschillende materiaalsoorten: glas en houtwerk. Deze materialen ‘werken’ onder andere door warmte en vocht.

Wij gebruiken om die reden duurzame, elastische kitsoorten. Zo wordt de werking van het hout en het glas goed opgevangen. Overigens, een goede afdichting is zowel aan de binnen- als buitenzijde van het glas belangrijk. Vanzelfsprekend zorgt het kitten van glas voor een goede afdichting waardoor vocht het houtwerk niet aantast. Het kitten van glas verhoogt zodoende de levensduur van de kozijnen. Aan de binnenzijde van het glas is dat eveneens een aandachtspunt. Luchtvochtigheid en condens in de woning kunnen binnenshuis het houtwerk aantasten. Vakwerk op kitgebied is zodoende de mix van de juiste kitsoort die past bij de materialen, en de vakbekwaamheid van de kitter. Terwijl de kit onopvallend aanwezig is, doet deze in alle seizoenen zijn werk. Een strakke afwerking beschermt op deze manier uw houtwerk en maakt uw schilderwerk écht af!

Kit verwijderen

Op het gebied van kitten van glas omvat onze dienstverlening diverse werkzaamheden. Indien nodig, kunnen we kit verwijderen van glas. Kit verwijderen van glas is het vertrekpunt voor een goede nieuwe kitnaad. Ook kitvoegen hebben een levensduur, en in veel situaties is de bestaande kitrand uitgedroogd of niet meer waterdicht. Voor het afkitten van alle ramen in uw woning of bedrijfspand kunt u Kitbedrijf Amsterdam inschakelen. Zowel enkel – als dubbelglas kunt u aan ons toevertrouwen en het is goed te weten dat we de combinatie van glas zetten en ramen afkitten in één voordelige service aanbieden. En hoewel we overtuigd zijn van de kwaliteit van ons werk, leveren wij uiteraard garantie op ons kitwerk.

De kit specialist van Noord Holland
TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Bos en Lommerweg 6
1055 EB Amsterdam

Wanneer badkamer laten kitten

Verouderde kit

Kleurverschillen

Na renovatie badkamer

Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 25 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Noord Holland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Het mooi afwerken van glas

Met professioneel uitgevoerd kitwerk zet u de kroon op het werk. Zoals gemeld, maakt duurzaam kitwerk de ramen waterdicht, en vangt het werken van glas en houtwerk op. Wij geven u graag advies voor uw kitwerkzaamheden en werken graag aan uw klus of project. Door onze jarenlange ervaring werken wij snel en efficiënt. Bent u overtuigd van de meerwaarde die wij van Kitbedrijf Amsterdam kunnen leveren? Of wilt u meer weten over het afkitten van ramen in uw woning of voor uw bouwproject? We vertellen u er graag meer over en indien gewenst verzorgen we een op maat gemaakte prijsindicatie. Wij werken samen met Glaszetter AmsterdamGlaszetter Amsterdam is de partner voor al uw glaswerk. Met de snelste glasservice van Amsterdam kunnen zij binnen 30 minuten aanwezig zijn. Voor contact kunt u gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Tevens kunt u ons 24/7 bereiken via: 020 24 20 665.

Glas kitten
Glas kitten

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi en verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Wat maakt Kitbedrijf Amsterdam zo groot

Vakkundig werk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Kitbedrijf Amsterdam is onderdeel van Are You Kitting Me

Neem vandaag nog contact op

Heeft u vragen over uw kit situatie dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Call Now Button