Dilatatievoegen kitten

Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van al uw kitwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of de kitter van Amsterdam kunnen het voor u. Van badkamer tot aan uw zwembad afkitten. Ons kitbedrijf Amsterdam staat graag voor u klaar.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van toiletten

Offerte aanvragenBel 020-2252663
Dilatatievoegen kitten door dé kitspecialist
kitspecialist nederland

Kitbedrijf Amsterdam voor al uw kitwerk.

Wij zijn specialisten in de volgende werkzaamheden:

 • Uitsnijden van oude kit
 • Het kitten van badkamers
 • Afkitten van keukens
 • Het kitten van toiletten
 • Afkitten van ramen
 • Dilatatievoegen kitten
 • Het kitten van zwembaden

SPECIALIST VOOR HET KITTEN VAN UW DILATATIEVOEGEN

Vrijwel ieder gebouw is tegenwoordig voorzien van dilatatievoegen. Meestal zijn ze aangebracht in de buitenwanden, maar soms zijn ze ook in vloeren of beweegbare gedeeltes van bijvoorbeeld bruggen aanwezig. Waar ze ook zijn, ze zorgen altijd voor de nodige bewegingsruimte. Als gevolg van kou kunnen bouwwerken namelijk een klein beetje inkrimpen en wanneer het warmer wordt kunnen ze juist wat gaan uitzetten. De dilatatievoegen geven het bouwwerk precies de ruimte die hij nodig heeft bij het uitzetten of krimpen en zorgen ervoor dat het niet breekt of scheurtjes gaat vertonen. Om er voor te zorgen dat ook de gekitte dilatatievoegen hun werking optimaal kunnen blijven doen maken onze gespecialiseerde kitters uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer hoogwaardige soorten kit, die goed bestand zijn tegen weer, wind en UV straling. U zult begrijpen dat het aanbrengen van kit in een dilatatievoeg beslist geen sine cure is. Het vraagt om een zorgvuldige behandeling, waarbij we eerst de oude kit verwijderen en vervolgens de nieuwe kitlaag uiterst precies aanbrengen . Alleen zo ontstaat het gewenste resultaat bij uw dilatatievoegen kitten.

Dilatatievoegen kitten - Kitbedrijf Amsterdam

We zijn er ook voor renovatie en advies omtrent andere kitwerken

Het afkitten van de dilatatievoegen in uw woning of bedrijf is slechts één van de vele soorten kitwerk die het Kitbedrijf Amsterdam u kan leveren. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres als u renovatie en advies wenst en wanneer u een goede kitter zoekt voor het aanbrengen van 100% dekkende, veilige en hygiënische afdichtingen. Dit kan onder meer in uw badkamer, toilet, keuken en zwembad. Daarnaast zijn onze kitters ook gespecialiseerd in het kitten van glas. Steeds meer mensen kiezen in hun woning of bedrijf voor isolerend glas met hoog rendement, zoals HR++ glas of HR+++ glas. Dit dubbel glas of triple glas kan zijn isolerende werking alleen doen wanneer de randen volledig afgedicht zijn. Door hier zorgvuldig een goede kitlaag op aan te brengen kan de professionele kitter er voor zorgen dat vuile lucht en vocht niet tussen de glaslagen kunnen binnendringen. Doordat de lucht in het glas schoon en droog blijft, blijft de isolerende waarde en werking van uw hoge rendementsglas uitstekend gewaarborgd.

De kit specialist van Noord Holland
TERUGGEBELD WORDEN?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Bos en Lommerweg 6
1055 EB Amsterdam

Wanneer badkamer laten kitten

Verouderde kit

Kleurverschillen

Na renovatie badkamer

Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 25 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Noord Holland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi en verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Wat maakt Kitbedrijf Amsterdam zo groot

Vakkundig werk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Kitbedrijf Amsterdam is onderdeel van Are You Kitting Me

Neem vandaag nog contact op

Heeft u vragen over uw kit situatie dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Call Now Button