Glas kitten? Echt een klus voor de vakman!

Hoe strak het kitwerk ook is, na afloop van uw klus of bouwproject hoort een kitrand niet de grote blikvanger te zijn. Na installatie van een nieuwe badkamer, keuken of toiletruimte, hoort alle aandacht te gaan naar het mooie sanitair, de fraaie tegels of het praktische ontwerp. Toch is het onverstandig de kitrand als detail of sluitpost van uw project te beschouwen. Slecht uitgevoerd kitwerk springt namelijk wél direct in het oog, en doet altijd afbreuk aan de uitgevoerde werkzaamheden. Bovendien leidt een slechte kitrand tot lekkage omdat een goede waterdichte aansluiting tussen materialen ontbreekt
Offerte aanvragenBel 020-2252663
Uw keuken laten kitten door de kitspecialist
kitspecialist nederland

Ramen kitten? Kitter Amsterdam staat voor u klaar

Bent u bezig met het renoveren van uw bestaande woning of wilt u uw nieuwe woning grondig opknappen voor u er daadwerkelijk gaat wonen? Dan gaat u uiteraard voor een 100% perfect resultaat in iedere ruimte van het huis. Veel aandacht wordt besteed aan de woonkamer en de slaapkamers in het geval van een woonhuis. Op een kantoor of andere bedrijfsruimte in de regio Amsterdam krijgt met name de werkruimte prioriteit. Vergeet echter niet om te zorgen voor een nette en hygiënische afwerking van met name de keuken, toiletten en badkamer. Juist in deze ruimtes kunnen vocht en vuil nare sporen achterlaten, als ze de ruimte krijgen om zich te nestelen. Door te zorgen voor goed kitwerk in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam kunt u dergelijke problemen voorkomen. Kies daarom ook voor uw raam afkitten, keuken kitten of badkamer kitten voor Kitbedrijf Amsterdam. Wij zijn de professionele kitter Amsterdam die klaar staat voor perfecte renovatie en advies, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat.

Ramen kitten Amsterdam
Ramen kitten Amsterdam

De kitter Amsterdam kan probleemloos uw oude kit verwijderen

Voordat de nieuwe kit kan worden aangebracht is het belangrijk om eerst de oude kit weg te halen. Nu kunt u zelf aan de slag en de kit verwijderen, maar we zien vaak dat er dan nog veel restjes achterblijven. De vakkundige kitter kan probleemloos en volledig alle kit verwijderen, zodat een egaal oppervlak overblijft. Dit kan vervolgens goed worden gereinigd, zodat de nieuwe kit er straks optimaal aan kan hechten. Het maakt overigens niet uit om welk type kit het gaat. Acrylaatkit, glaskit, sanitairkit of siliconenkit: onze kitter verwijdert het allemaal. Snel en vakkundig, zodat hij rap weer verder kan met de volgende stap: het aanbrengen van een nieuwe laag kit.

De kit specialist van Noord Holland
TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Bos en Lommerweg 6
1055 EB Amsterdam

Wanneer badkamer laten kitten

Verouderde kit

Kleurverschillen

Na renovatie badkamer

Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 25 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Noord Holland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Ramen kitten: bij iedere klus is de keuze voor de juiste duurzame kit noodzakelijk

Voor een waterdicht en isolerend resultaat bij badkamer kitten of keuken kitten, gaat het niet alleen om de kleur van de kit, maar ook om de passende kitsoort. Bij het kitten van glas is dat niet anders. Door met de juiste kit te werken, realiseer je een goede, isolerende afdichting bij het raam. Dit heeft als voordeel dat de warmte in de woning blijft. Bij ramen en deuren is de correcte kitsoort ook om een andere reden belangrijk. De kitnaad verbindt twee verschillende materiaalsoorten: glas en houtwerk. Deze materialen ‘werken’ onder andere door warmte en vocht.

Wij gebruiken om die reden duurzame, elastische kitsoorten. Zo wordt de werking van het hout en het glas goed opgevangen. Overigens, een goede afdichting is zowel aan de binnen- als buitenzijde van het glas belangrijk. Vanzelfsprekend zorgt het kitten van glas voor een goede afdichting waardoor vocht het houtwerk niet aantast. Het kitten van glas verhoogt zodoende de levensduur van de kozijnen. Aan de binnenzijde van het glas is dat eveneens een aandachtspunt. Luchtvochtigheid en condens in de woning kunnen binnenshuis het houtwerk aantasten. Vakwerk op kitgebied is zodoende de mix van de juiste kitsoort die past bij de materialen, en de vakbekwaamheid van de kitter. Terwijl de kit onopvallend aanwezig is, doet deze in alle seizoenen zijn werk. Een strakke afwerking beschermt op deze manier uw houtwerk en maakt uw schilderwerk écht af!

Kit verwijderen

Op het gebied van kitten van glas omvat onze dienstverlening diverse werkzaamheden. Indien nodig, kunnen we kit verwijderen van glas. Kit verwijderen van glas is het vertrekpunt voor een goede nieuwe kitnaad. Ook kitvoegen hebben een levensduur, en in veel situaties is de bestaande kitrand uitgedroogd of niet meer waterdicht. Voor het afkitten van alle ramen in uw woning of bedrijfspand kunt u Kitbedrijf Amsterdam inschakelen. Zowel enkel – als dubbelglas kunt u aan ons toevertrouwen en het is goed te weten dat we de combinatie van glas zetten en ramen afkitten in één voordelige service aanbieden. En hoewel we overtuigd zijn van de kwaliteit van ons werk, leveren wij uiteraard garantie op ons kitwerk.

Het mooi afwerken van glas

Met professioneel uitgevoerd kitwerk zet u de kroon op het werk. Zoals gemeld, maakt duurzaam kitwerk de ramen waterdicht, en vangt het werken van glas en houtwerk op. Wij geven u graag advies voor uw kitwerkzaamheden en werken graag aan uw klus of project. Door onze jarenlange ervaring werken wij snel en efficiënt. Bent u overtuigd van de meerwaarde die wij van Kitbedrijf Amsterdam kunnen leveren? Of wilt u meer weten over het afkitten van ramen in uw woning of voor uw bouwproject? We vertellen u er graag meer over en indien gewenst verzorgen we een op maat gemaakte prijsindicatie. Wij werken samen met Glaszetter AmsterdamGlaszetter Amsterdam is de partner voor al uw glaswerk. Met de snelste glasservice van Amsterdam kunnen zij binnen 30 minuten aanwezig zijn. Voor contact kunt u gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Tevens kunt u ons 24/7 bereiken via: 020 24 20 665.

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi en verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Wat maakt Kitbedrijf Amsterdam zo groot

Vakkundig werk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Kitbedrijf Amsterdam is onderdeel van Are You Kitting Me

Neem vandaag nog contact op

Heeft u vragen over uw kit situatie dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Call Now Button