Kit verwijderen

Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van al uw kitwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of de kitter van Amsterdam kunnen het voor u. Van badkamer tot aan uw zwembad afkitten. Onze kitbedrijf Amsterdam staat graag voor u klaar.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van toiletten

Offerte aanvragenBel 020-2252663
Uw keuken laten kitten door de kitspecialist
kitspecialist nederland

Kit verwijderen door kitbedrijf Amsterdam

Wij zijn specialisten in de volgende werkzaamheden:

 • Uitsnijden van oude kit
 • Het kitten van badkamers
 • Afkitten van keukens
 • Het kitten van toiletten
 • Afkitten van ramen
 • Dilatatievoegen kitten
 • Het kitten van zwembaden

Uw kitranden vakkundig laten verwijderen

Kitvoegen gaan, wanneer zij op een professionele manier aangebracht zijn, ongeveer 5 jaar mee. Wanneer uw kitvoegen versleten, beschadigd of beschimmeld zijn is het tijd om deze te vervangen. Bij het vervangen van de versleten kitvoegen, is de oude kit verwijderen een van de belangrijkste stappen. Dit klinkt misschien heel eenvoudig, maar blijkt vaak nog een lastige klus. Met al 35 jaar ervaring in het vak, verwijdert onze professionele kitter gemakkelijk en snel uw oude kitwerk.

Badkamer kitten
Keuken kitten

Kitwerk regelmatig laten vervangen

Kitvoegen gaan helaas niet onbeperkt mee. Na verloop van tijd zullen de voegen gaan schimmelen, verkleuren, poreus worden en zelfs geheel loslaten. Als er sprake is van bewegende delen zoals bij deuren en douchecabines bestaat de kans dat de kitranden sneller slijten. Het niet tijdig vervangen van het oude kitwerk kan allerlei vervelende gevolgen hebben, zoals bijv. een lekkage. Om deze problemen te voorkomen is het aan te raden de kitvoegen regelmatig te controleren en wanneer nodig te laten vervangen. Voordat er een nieuwe kitvoeg aangebracht wordt is het belangrijk de oude kitvoegen volledig te verwijderen. Wanneer dit niet goed gedaan wordt kan de nieuwe kitvoeg niet goed aan de ondergrond hechten en zal deze minder lang mee gaan. Wij raden aan een professionele kitter in te schakelen om uw oude kitranden grondig te verwijderen. Kitbedrijf Amsterdam is gespecialiseerd in al uw kitwerk. Wij verwijderen eenvoudig en snel uw oude kitranden en brengen een nieuwe hoogwaardige kitlaag aan.

De kit specialist van Noord Holland
TERUGGEBELD WORDEN?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Bos en Lommerweg 6
1055 EB Amsterdam

Wanneer badkamer laten kitten

Verouderde kit

Kleurverschillen

Na renovatie badkamer

Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 25 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Noord Holland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Professioneel uw keuken kitten door onze kitter

Kit verwijderen lijkt vaak een eenvoudig klusje. Er worden online heel veel tips gegeven over hoe u zelf uw siliconenkit kan verwijderen. Vaak beschikt u echter niet over de juiste materialen om de kitvoegen goed te kunnen verwijderen. Het inhuren van een professional kan u een hoop tijd en moeite besparen. Voor degene die toch graag zelf aan de gang gaan hebben wij een paar handige tips samengesteld.

 • Verwijder de kitresten
  Als de grote delen verwijderd zijn, kunt u met siliconenkitverwijderaar de laatste restjes verwijderen. Let er hierbij goed op dat u een middel gebruikt welke uw ondergrond niet kan beschadigen! Zorg ook dat u de kitverwijderaar voldoende tijd geeft om in te trekken en zijn werk te doen, kijk op de verpakking hoe lang het middel nodig heeft om zijn werk te doen
 • Maak goed schoon
  Voordat er een nieuwe kitrand aangebracht kan worden moet de ondergrond goed schoongemaakt en ontvet worden. Als dit niet goed gebeurt kan de nieuwe kit niet goed aanhechten. U kunt de ondergrond schoonmaken met bijv. een oplossing van soda. Spoel na met water en laat goed drogen. Snijd grote stukken eerst weg

Zelf siliconenkitverwijderen is dus mogelijk. Omdat dit echter een vrij lastige klus is raden wij u aan dit door een vakman te laten doen. Wanneer u kiest voor Kitbedrijf Amsterdam bent u verzekerd van een mooi en strak eindresultaat. Na het verwijderen van de oude kitranden brengen wij een nieuwe eersteklas kitvoeg aan. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor de nieuwe voeg.

Waarom kiezen voor kitbedrijf Amsterdam?

Bij Kitbedrijf Amsterdam werken professionals met meer dan 35 jaar ervaring. Wij leveren professioneel kitwerk en voegafdichting. Wij leveren onze diensten zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werken wij nauw samen met vakkundige installatiebedrijven, tegelzetters en aannemers in de regio Amsterdam. Ook hebben wij veel ervaring bij het verzorgen van kitwerkzaamheden voor grote bouw- en renovatieprojecten van bijv. horecazaken, openbare gebouwen, bedrijven en winkels. U kunt bij ons daarom ook terecht voor renovatie en advies. Al onze diensten op een rij:

Afkitten keuken
Ramen kitten

Badkamer kitten

Een badkamer kitten vereist de nodige kennis en ervaring. Wanneer er niet goed gekit wordt kunnen er immers lekkages ontstaan. Onze kitspecialisten gaan vakkundig en zorgvuldig te werk. U kunt bij ons terecht voor het waterdicht kitten van alle naden, kieren en voegen tussen tegels en sanitair. Onze kitters voorzien u ook van vakkundig advies. Heeft u bijv. hardstenen of marmeren sanitairwerk in uw badkamer. U kunt hiervoor dan niet alle kleuren kit gebruiken in verband met de inwerking van zuren. Onze kitters kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze en werken altijd met de meest professionele kitsoorten. Ook bij sanitair is oude kit verwijderen erg belangrijk. De ondergrond moet volledig schoon en vetvrij zijn voor een optimale hechting van de nieuwe kitvoeg. Ook voor kit verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres.

Keuken kitten

Voor keukens is het belangrijk dat het kitwerk volledig afsluitend, watervast en schimmelwerend is. U kunt uw keuken beschermen tegen vuil en vocht door kitranden aan te laten brengen tussen bijv. muren en werkbladen, keukenkastjes en tegels. Wij werken enkel met duurzame kitten, welke verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Hoe schoner de ondergrond des te beter de nieuwe kitrand zal hechten. Wij zullen daarom eerst voor uw de oude kit verwijderen. Bespaar uzelf een hoop tijd en moeite en laat uw keuken kitten door een professional!

Raam afkitten

Een raam afkitten laat u eenvoudig en snel uitvoeren door Kitbedrijf Amsterdam. Het afkitten van ramen kan bijv. nodig zijn als u dubbel glas of HR glas heeft laten zetten. Het is belangrijk dat hierbij een nieuwe goede kitlaag wordt aangebracht. Het aanbrengen van een goede kitlaag zorgt voor voldoende isolatie en voorkomt dat er vuil en vocht in de naden kan gaan zitten.

Kit verwijderen van oude vensters en ramen kan een grote tijdrovende klus worden. Vaak moet dit bij alle ramen gebeuren en bovendien heeft u hiervoor vaak niet de juiste materialen in huis. Oude kit verwijderen laat u daarom het beste over aan een professionele en ervaren kitter. Onze kitters kunnen uw oude kitresten snel en grondig verwijderen. De ondergrond van uw kitrand blijft onbeschadigd en u heeft altijd een mooi en strak resultaat. Wij werken samen met Glaszetter Amsterdam voor al het glaswerk.

Specialistisch voegwerk
Kitbedrijf Amsterdam

Specialistisch voegwerk

Wij hebben ruime expertise en ervaring met het aanbrengen van specialistisch voegwerk. Zo zijn wij o.a. gespecialiseerd in het aanbrengen van voegafdichtingen voor dilatatievoegen en bouwonderdelen. Wij maken gebruik van hoogwaardige dilatatiekit die flexibel genoeg is om druk- en trekkrachten op te vangen, en daarnaast uitstekend bestand is tegen alle weersinvloeden. Ook voor het aanbrengen van dilatatievoegen in een verouderd complex staan wij u graag bij. U kunt bij ons terecht voor renovatie en advies!

Wilt u uw werkzaamheden laten uitvoeren door een professioneel kitbedrijf, vraag dan eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op via nummer 020 24 20 665.

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi en verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Wat maakt Kitbedrijf Amsterdam zo groot

Vakkundig werk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Kitbedrijf Amsterdam is onderdeel van Are You Kitting Me

Neem vandaag nog contact op

Heeft u vragen over uw kit situatie dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Call Now Button