Vloeren afkitten is een vakwerk

Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van al uw kitwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of de kitter van Amsterdam kunnen het voor u. Van badkamer tot aan uw zwembad afkitten. Onze kitbedrijf Amsterdam staat graag voor u klaar.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van toiletten

Offerte aanvragenBel 020-2252663

Uw vloer laten kitten door de kitspecialist

kitspecialist nederland

Vloeren afkitten

Bent u bezig met het renoveren van uw bestaande woning of wilt u uw nieuwe woning grondig opknappen voor u er daadwerkelijk gaat wonen? Dan gaat u uiteraard voor een 100% perfect resultaat in iedere ruimte van het huis. Veel aandacht wordt besteed aan de woonkamer en de slaapkamers in het geval van een woonhuis. Op een kantoor of andere bedrijfsruimte in de regio Amsterdam krijgt met name de werkruimte prioriteit. Vergeet echter niet om te zorgen voor een nette en hygiënische afwerking van met name de keuken, toiletten en badkamer. Juist in deze ruimtes kunnen vocht en vuil nare sporen achterlaten, als ze de ruimte krijgen om zich te nestelen. Door te zorgen voor goed kitwerk in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam kunt u dergelijke problemen voorkomen. Kies daarom ook voor uw raam afkitten, keuken kitten of badkamer kitten voor Kitbedrijf Amsterdam. Wij zijn de professionele kitter Amsterdam die klaar staat voor perfecte renovatie en advies, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat.

Vloeren kitten Amsterdam
Vloeren afkitten Amsterdam

De kitter Amsterdam kan probleemloos uw oude kit verwijderen

Voordat de nieuwe kit kan worden aangebracht is het belangrijk om eerst de oude kit weg te halen. Nu kunt u zelf aan de slag en de kit verwijderen, maar we zien vaak dat er dan nog veel restjes achterblijven. De vakkundige kitter kan probleemloos en volledig alle kit verwijderen, zodat een egaal oppervlak overblijft. Dit kan vervolgens goed worden gereinigd, zodat de nieuwe kit er straks optimaal aan kan hechten. Het maakt overigens niet uit om welk type kit het gaat. Acrylaatkit, glaskit, sanitairkit of siliconenkit: onze kitter verwijdert het allemaal. Snel en vakkundig, zodat hij rap weer verder kan met de volgende stap: het aanbrengen van een nieuwe laag kit.

De kit specialist van Noord Holland
TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Bos en Lommerweg 6
1055 EB Amsterdam

Wanneer badkamer laten kitten

Verouderde kit

Kleurverschillen

Na renovatie badkamer

Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 25 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Noord Holland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Kitter Amsterdam staat voor u klaar

Uw keuken is één van de ruimtes waar een goede hygiëne het belangrijkst is. Tegelijkertijd is het ook de plek waar bacteriën zich gemakkelijk kunnen nestelen en verspreiden. Het aanbrengen van goed kitwerk rond de muren, kastjes, werkbladen en tussen de tegels is daarom van groot belang. Het zorgt ervoor dat alle kiertjes, naadjes en randjes volledig worden gedicht. De kitter Amsterdam maakt bij uw keuken kitten gebruik van kit van de hoogste kwaliteit die schimmelwerend en tevens waterresistent is. Er blijft dus geen plek over voor vuil of vocht om uw keuken aan te tasten.

Opnieuw en op een professionele wijze uw badkamer kitten

Ook sanitaire voorzieningen zoals het toilet en de badkamer krijgen vaak te maken met problemen. In veel gevallen worden de ruimtes niet voldoende geventileerd, waardoor schimmels zich eenvoudig kunnen vermeerderen. Het vocht blijft te lang in de afgesloten ruimte hangen of krijgt zelfs de kans om zich tussen de tegels of tussen de rand van de toiletpot en de vloer te nestelen. In bepaalde gevallen krijgen mensen zelfs te maken met lekkage als gevolg van ondeugdelijk kitwerk. Vocht is overigens niet het enige wat zich in uw badkamer of toilet kan vastzetten. Ook andere onhygiënische zaken floreren wanneer ze een mooi plekje in de verouderde kitlaag vinden. Schakel daarom ook voor uw badkamer en toilet zo snel mogelijk de deskundige kitter Amsterdam in. Deze zorgt ervoor dat de kitranden compleet worden vernieuwd. In de meeste gevallen kan dit al in slechts één dag.

Een raam afkitten voor een naadloos resultaat

Zeker in een stad als Amsterdam kiezen veel mensen voor het plaatsen van nieuwe ramen en kozijnen. Op deze manier kan een beter rendement op de energie worden behaald. Natuurlijk is het dan wel zaak om te zorgen voor een goede afdichting, zodat de warme lucht van binnen niet via kleine kiertjes naar buiten kan ontsnappen. Uw kitbedrijf in Amsterdam is de expert als het gaat om een deur, ruit of raam afkitten. Hierbij wordt speciale UV bestendige kit van de beste kwaliteit aangebracht op zowel de binnenkant als de buitenkant van het raam, tussen de sponning en het glas in. De kit is geschikt voor zowel glas met houten kozijnen als glas met metalen of kunststof kozijnen. Voor het afdichten van dubbel glas en isolerend HR glas is een unieke soort kit nodig die op een specialistische wijze moet worden aangebracht. Neem dus ook hiervoor contact op met de kitter Amsterdam, zodat u zeker weet dat het vakkundig en op de juiste manier gebeurt. Wij werken veel voor Glaszetter Amsterdam. Verder doen wij veel opdrachten voor Glaszettersbedrijf AV glas. Deze 2 glaszettersbedrijven zijn de glaszetters van Amsterdam. Glaszetter Amsterdam voor al uw glasvragen.

Dilatatievoegen in uw woning netjes weggewerkt door de kitter

Veel zakelijke panden en woningen in Amsterdam zijn voorzien van dilatatievoegen in de wand. Deze vangen de natuurlijke werking van gebouwen goed op. Door de afwisseling van kou en warmte krimpen gebouwen en zetten ze vervolgens weer uit. De dilatatievoeg zorgt ervoor dat een pand van deze werking geen hinder of schade ondervindt. Wel is dit type voegen erg vatbaar voor vuil en vocht. Laat daarom ook de dilatatievoegen in uw woning of bedrijfspand professioneel afdichten met hoge kwaliteit kit door de kitter Amsterdam.

Kitbedrijf Amsterdam: Een schat aan ervaring en deskundigheid

Of u nu op zoek bent naar een goede vakman voor uw keuken, ramen of badkamer kitten of behoefte heeft aan goede renovatie en advies, Kitbedrijf Amsterdam staat voor u klaar. We hebben inmiddels al meer dan 35 jaar ervaring in het vak en zijn de echte specialist als het gaat om professionele afdichtingen in de wijde regio rond Amsterdam. We zijn gevestigd aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam, van waaruit onze 4 gecertifieerde kitters werken om te zorgen voor kitwerk van de beste kwaliteit.

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi en verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Wat maakt Kitbedrijf Amsterdam zo groot

Vakkundig werk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Kitbedrijf Amsterdam is onderdeel van Are You Kitting Me

Neem vandaag nog contact op

Heeft u vragen over uw kit situatie dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Call Now Button