UW BADKAMER KITTEN DOOR EEN EXPERT

Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van al uw kitwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of de kitter van Amsterdam kunnen het voor u. Van badkamer tot aan uw zwembad afkitten. Onze kitbedrijf Amsterdam staat graag voor u klaar. 

N

UITSNIJDEN VAN OUDE KIT

N

HET KITTEN VAN BADKAMERS

N

AFKITTEN VAN TOILETTEN

Wij hebben 15 jaar ervaring met kitwerk

BADKAMER NETJES AFKITTEN DOOR KITSPECIALIST AMSTERDAM

In uw badkamer en toiletruimte is een goede laag kit altijd onontbeerlijk. Het zorgt ervoor dat vuil en vocht zich niet tussen de tegels kunnen nestelen en voorkomt daarnaast ook dat er kleine of grote lekkages kunnen ontstaan. Natuurlijk is er ook een esthetisch pluspunt. Een strak gekitte badkamer of toilet ziet er namelijk veel mooier en schoner uit. Is het tijd voor uw toilet of badkamer kitten? Schakel dan direct de hulp in van het Kitbedrijf Amsterdam. We gaan eerst aan de slag met de oude kit verwijderen en nadat alle oppervlaktes vlak en schoon zijn kunnen we een nieuwe, 100% dekkende kitlaag aanbrengen.

OOK VOOR RENOVATIE EN ADVIES BIJ ANDERE KITKLUSSEN DAN DE BADKAMER KITTEN

Kitklussen zijn er in allerlei soorten en maten en zo ook bij uw thuis of op het werk. Het Kitbedrijf Amsterdam stelt zich dan ook graag aan u voor als allround kitexpert. U kunt ons inschakelen voor renovatie en advies bij uw badkamer kitten, maar ook voor het kitten in andere ruimtes van uw pand. Hierbij kunt u onder meer denken aan uw keuken kitten. Net als de badkamer is ook de keuken een ruimte waar hygiëne en properheid centraal moet staan en waar goed onderhouden kitranden dus van groot belang is. Daarnaast zijn we er ook voor het kitten van andere delen van uw bedrijfspand of woning, zoals het kitten van de dilatatievoegen en het kitten van glas. Voor welke kitklus u ons ook inschakelt, u kunt vertrouwen op een vakkundige en volledige service. Van de oude kit verwijderen op een grondige manier tot het aanbrengen van nieuwe kit. Uiteraard gaan we hierbij altijd zorgvuldig te werk, zodat een prachtig en egaal geheel ontstaat waar u echt van kunt genieten.

LAAT UW RAAM AFKITTEN VOOR EEN OPTIMALE ISOLATIE

Woont of werkt u in een wat ouder pand? Dan kent u het vast wel als u naar buiten kijkt: oude kitranden die hun taak niet meer goed volbrengen en zowel vocht als vuil verzamelen. Schakel in dit geval gelijk het Kitbedrijf Amsterdam in. Om te beginnen moeten we eerst de oude en deels vergane kit verwijderen. Dit hoeft zeker niet lang te duren. Vervolgens zorgen we dat het glas, de sponningen en de kozijnen goed schoon zijn, zodat de nieuwe kit goed kan hechten. Het maak niet uit of u nu beschikt over kunststof, houten of aluminium kozijnen. Onze kitter heeft altijd het meest geschikte kitmateriaal voorhanden voor uw raam afkitten. Zeker als het om ruiten gaat is het goed om te kiezen voor een UV bestendige kitsoort. Als het gaat om dubbel glas of HR isolatieglas is het belangrijk om hiervoor specifieke kit voor isolatieglas te gebruiken. Uiteraard kunt u er bij ons altijd op vertrouwen dat wij de beste kit inzetten. Dus voor glas kitten Kitbedrijf Amsterdam.

VAKKUNDIG UW TOILET OF BADKAMER KITTEN

De sanitaire ruimtes in uw bedrijfspand of woning zijn plekken waar hygiëne en veiligheid van groot belang zijn. Zeker wanneer er water en vochtige dampen in het spel komen, is het risico op schimmel en lekkage altijd aanwezig. Door regelmatig te zorgen voor een nieuwe kitlaag in uw toilet, douche of badkuip zorgt u ervoor dat het water niet kan gaan waar het ongewenst is. Bovendien helpt een goede kitlaag uitstekend om naden en kiertjes tegen te sluiten waar vuil zich zou kunnen ophopen. Roep dus ook voor vakkundig uw toilet of badkamer kitten de specialisten van het Kitbedrijf Amsterdam op.

WANNEER OPNIEUW KITTEN

 • Verouderd kitwerk
 • Kleurverschillen
 • Na renovatie badkamer
 • Na renovatie keuken

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen kitters in dienst
 • Net en gecertificeerd personeel
 • De kit specialist van Noord Holland
i

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen een dag een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact

PROFESSIONEEL UW KEUKEN KITTEN DOOR ONZE KITTER

Nog een plek waar vuil en vocht zich graag verzamelen is uw keuken. Onder meer etensrestjes en vet van het bakken en braden kunnen zich gemakkelijk nestelen tussen de tegels, naast de keukenkastjes en tussen de werkbladen. Ook al probeert u het nog zo goed schoon te houden met een vaatdoekje, als uw kitranden eenmaal beschadigd zijn kunt u het in deze staat nooit meer helemaal hygiënisch houden. Gelukkig is de oplossing altijd dichtbij en staan de kitters van het Kitbedrijf Amsterdam klaar voor uw keuken kitten. Of het nu gaat om een grote horecakeuken of gewoon de keuken bij u thuis. We staan klaar om hem te voorzien van mooie en schone kitranden die u voortaan weer in een handomdraai hygiënisch kunt reinigen.

DILATATIEVOEGEN NETJES AFGEWERKT MET KIT

Dilatatievoegen in de wanden van uw kantoor, winkel of woonhuis zorgen ervoor dat het pand bij het krimpen en uitzetten als gevolg van temperatuurswisselingen wat speling heeft. Het vormt zo een goede bescherming tegen schade aan het gebouw, maar maakt het plaatselijk wel wat kwetsbaarder tegen vuil en vocht. Om dit tegen te gaan kan ook een mooie kitlaag in deze voegen worden aangebracht. Wilt u meer informatie over de pluspunten van het kitten van een dilatatievoeg? Laat het ons dan direct weten, zodat we u volledig kunnen informeren! Ook doen wij vloer afkitten, wij hebben met name een samenwerking met Parket Schuren Amsterdam en Parket Schuren Hilversum voor het afkitten van vloeren.

VERTROUWEN OP HET VAKMANSCHAP VAN KITBEDRIJF AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige kitspecialist in Amsterdam of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met het Kitbedrijf Amsterdam. Onze 4 gecertificeerde kitters staan garant voor 30 jaar ervaring met het verwijderen van oude kitlagen en aanbrengen van schitterende nieuwe kit in onder meer uw badkamer, toilet en keuken. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en dus maken we hierbij enkel gebruik van de beste soorten kit en apparatuur. Voor een optimale kit renovatie en advies op maat staan we altijd voor u klaar, dus wacht beslist niet langer en kies voor de kitexperts van het Kitbedrijf Amsterdam! Ook hebben wij filialen en zijn wij actief als Kitbedrijf Lelystad en Kitbedrijf Hilversum.

1

Kom in contact

1

Neem contact op

Kom in contact

Call Now ButtonBel ons direct