Uw toilet afkitten en afwerken

Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van al uw kitwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of de kitter van Amsterdam kunnen het voor u. Van badkamer tot aan uw zwembad afkitten. Ons kitbedrijf Amsterdam staat graag voor u klaar.

Toilet afkitten

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van toiletten

Afkitten van toiletruimte

Offerte aanvragenBel 020-2252663
Uw Badkamer laten kitten door de kitspecialist
kitspecialist nederland

Toiletten netjes afkitten door kitspecialist Amsterdam

In uw badkamer en toiletruimte is een goede laag kit altijd onontbeerlijk. Het zorgt ervoor dat vuil en vocht zich niet tussen de tegels kunnen nestelen en voorkomt daarnaast ook dat er kleine of grote lekkages kunnen ontstaan. Natuurlijk is er ook een esthetisch pluspunt. Een strak gekitte badkamer of toilet ziet er namelijk veel mooier en schoner uit. Is het tijd voor uw toilet of badkamer kitten? Schakel dan direct de hulp in van het Kitbedrijf Amsterdam. We gaan eerst aan de slag met de oude kit verwijderen en nadat alle oppervlaktes vlak en schoon zijn kunnen we een nieuwe, 100% dekkende kitlaag aanbrengen.

Toilet afkitten - Kitbedrijf Amsterdam
Toilet kitten - Kitbedrijf Amsterdam

Ook voor renovatie en advies bij andere kitklussen dan de toiletten kitten

Kitklussen zijn er in allerlei soorten en maten en zo ook bij uw thuis of op het werk. Het Kitbedrijf Amsterdam stelt zich dan ook graag aan u voor als allround kitexpert. U kunt ons inschakelen voor renovatie en advies bij uw toilet kitten, maar ook voor het kitten in andere ruimtes van uw pand. Hierbij kunt u onder meer denken aan uw keuken kitten. Net als de badkamer is ook de keuken een ruimte waar hygiëne en properheid centraal moet staan en waar goed onderhouden kitranden dus van groot belang is. Daarnaast zijn we er ook voor het kitten van andere delen van uw bedrijfspand of woning, zoals het kitten van de dilatatievoegen en het kitten van glas. Voor welke kitklus u ons ook inschakelt, u kunt vertrouwen op een vakkundige en volledige service. Van de oude kit verwijderen op een grondige manier tot het aanbrengen van nieuwe kit. Uiteraard gaan we hierbij altijd zorgvuldig te werk, zodat een prachtig en egaal geheel ontstaat waar u echt van kunt genieten. Kitbedrijf Amsterdam is een onderdeel van AreYouKittingMe landelijk het grootste kitbedrijf, met name gespecialsieerd in badkamer kitten en dilatatievoegen vervangen.

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Bos en Lommerweg 6
1055 EB Amsterdam

Wanneer badkamer laten kitten

Verouderde kit

Kleurverschillen

Na renovatie badkamer

Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 25 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Noord Holland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Over het kitbedrijf Amsterdam

Het Kitbedrijf Amsterdam bestaat inmiddels al weer ruim 35 jaar en heeft in die tijd een enorme berg aan ervaring opgedaan, waardoor we ons een ware expert op het gebied van kitten durven te noemen. We werken vanaf onze vestiging aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam en hiervandaan zijn we altijd snel ter plaatse bij u op kantoor of gewoon thuis voor onder meer uw keuken afkitten. Ons team bestaat uit een viertal gecertificeerde kitters die iedere dag weer ontzettend gemotiveerd en met de nodige humor klaarstaan om bij u aan de slag te gaan. Natuurlijk gaan we hierbij altijd voor de hoogste kwaliteit kitwerk in Amsterdam en omgeving teneinde iedere klus naar volle tevredenheid voor u te verzorgen.

Het kitten van toiletten
Afkitten van toiletruimte

Uw specialist voor alle soorten kit renovatie en advies

U kunt bij iedere kitter uit ons enthousiaste en ervaren team terecht voor alle denkbare soorten kit renovatie en advies. We komen dan ook graag van tevoren even bij u langs om de situatie in uw bedrijf of woning op te nemen. Op deze manier kunnen we een optimaal afgestemd advies voor u verzorgen met betrekking tot de benodigde kitwerken bij onder andere uw keuken afkitten.

Onze manier van werken

Schakelt u onze kitter in voor uw keuken afkitten of een andere ruimte laten kitten, dan mag u rekenen op een complete kit behandeling van begin tot eind. Natuurlijk wordt er begonnen met de oude kit verwijderen, wat gedaan wordt door voorzichtig met een mesje langs de bestaande kitranden te gaan. De oude kit komt hierbij vaak in één geheel omhoog, waarna de kitter hem eenvoudig kan wegnemen. Ook de kleinste restjes worden zorgvuldig verwijderd, zodat de ondergrond mooi schoon wordt. Vervolgens is het tijd om de primer aan te brengen en daarna komt de nieuwe kitlaag erop. Onze kitters maken hierbij gebruik van de hoogste kwaliteit kit die speciaal geschikt is voor de ruimte die behandeld wordt. De 5 sterren kitspecialist help u bij het vervangen van uw oude kitranden. Dagelijks doen wij niet anders dan kitten neem direct contact met onze specialisten op. bel 020-2252663.

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi en verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Wat maakt Kitbedrijf Amsterdam zo groot

Vakkundig werk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Kitbedrijf Amsterdam is onderdeel van Are You Kitting Me

Neem vandaag nog contact op

Heeft u vragen over uw kit situatie dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Call Now Button