020-2252663

zwembad afkitten

Onze ervaren kitter helpt direct met het vervangen van al uw kitwerk. U kunt het zo gek niet bedenken of de kitter van Amsterdam kunnen het voor u. Van badkamer tot aan uw zwembad afkitten. Onze kitbedrijf Amsterdam staat graag voor u klaar. 

""
1
VRAGEN AAN ONZE GLASZETTERS AMSTERDAM
UW Naamyour full name
no-icon
Telefoonnummeryour full name
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
zwembad afkitten

Zwembad afkitten? Laat het doen door de professionals uit Amsterdam!

Een eigen zwembad in uw tuin of in uw woning is een prachtige aanwinst, maar natuurlijk dient u hem dan wel op iedere mogelijke manier goed te onderhouden. Ook bij uw zwembad is daarom een goede afdichting met kit van groot belang. Het zorgt ervoor dat alle naadjes en kiertjes rondom het bad netjes worden opgevuld, waardoor niet alleen een mooi ogend, maar ook een uiterst hygiënisch resultaat ontstaat. Uw bad is na een kitbeurt door de deskundige kitter van het Kitbedrijf Amsterdam weer optimaal beschermd tegen onder meer schimmelvorming en lekkage. Uiteraard maken we bij het kitten van uw zwembad gebruik van een speciale soort kit die juist voor dit type afdichtingen geschikt is. Zo bent u verzekerd van goed kitwerk dat zeer bestendig is tegen UV straling en het chloor in het water. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het afkitten van andere baden dan uw zwembad. Hierbij valt onder meer te denken aan whirlpools en stoombaden.

Vakkundige renovatie en advies bij al uw kitwerkzaamheden

In het 35 jarig bestaan van ons bedrijf is er eigenlijk geen enkele kitklus op te noemen waar we geen verstand van hebben. We zijn dan ook allround inzetbaar voor het kitten in alle denkbare locaties in en om uw huis of bedrijfspand. Of het nu gaat om een ouder pand of juist een nieuwbouwpand en een privéwoning of juist een zakelijk pand, het Kitbedrijf Amsterdam staat klaar om u volledig te ontzorgen. Ook voor het kitten van dilatatievoegen, elastische voegafdichtingen en brandwerende voegen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u juist uw keuken kitten of badkamer kitten? Neem dan zeker nog vandaag contact met ons op. We bieden een totaalservice van renovatie en advies, waarbij we altijd zeer klantgericht te werk gaan en kitten volgens een plan van aanpak voor uw specifieke situatie. Op deze manier kunt u altijd rekenen op kitwerk van een perfecte kwaliteit.

Uw keuken kitten op een vakkundige manier

De keuken is voor iedereen de plek waar ze de meest smakelijke gerechten bereiden om samen of juist alleen lekker van te genieten. Natuurlijk is het dan wel zo prettig als het eten in een schone en perfect hygiënische omgeving kan worden klaargemaakt. Het toevoegen van mooie nieuwe kitlagen draagt hier uitstekend aan bij. Kiest u voor uw keuken kitten door de professionele kitter uit Amsterdam, dan gaan we natuurlijk eerst alle oude kit verwijderen. Hierbij wordt geen enkel plekje overgeslagen, zodat de ondergrond helemaal klaar is voor de nieuwe voegafdichtingen. Onder meer langs uw keukenkastjes, de tegels en de werkbladen wordt een kitlaag van precies de juiste dikte aangebracht. Het mooie is dat deze kit in verschillende prachtige kleuren leverbaar is, zodat altijd de meest passende variant kan worden ingezet en een naadloos geheel wordt gecreëerd. Verder hebben wij Kitbedrijf Amstelveen en