Wat kost kitten

Hier leest u de kosten voor diverse kitwerkzaamheden

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van toiletten

Offerte aanvragenBel 020-2252663

Wij hebben 25 jaar ervaring met kitwerk

kitspecialist nederland

Wat kost kitten?

Kitwerkzaamheden zijn essentieel voor zowel binnen- als buitentoepassingen en spelen een cruciale rol bij het afwerken en beschermen van verschillende oppervlakken. Of je nu een professional wilt inhuren of zelf aan de slag wilt gaan, er zijn kosten verbonden aan kitwerk. In dit artikel bespreken we de verschillende kostenaspecten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of u gebruik wilt maken van Kitbedrijf Amsterdam.

Kosten van het inhuren van een professionele kitter:

Het inhuren van een professionele kitter is een optie als je zeker wilt zijn van netjes aangebracht kitwerk. De kosten hiervan variëren gemiddeld van €4,- tot €11,- per strekkende meter, afhankelijk van factoren zoals voegbreedte, ondergrond, kleur en merk. Daarnaast wordt vaak een starttarief van gemiddeld €60,- in rekening gebracht voor kitwerk onder de 20 meter. Als de kitter van ver moet komen, kunnen er ook voorrijkosten zijn. De prijzen kunnen variëren voor een badkamer kitten of plinten afkitten.

Starttarief bij kleinere klussen:

Bij kleine klussen brengt een kitter naast de prijs per meter vaak ook een starttarief in rekening. Dit starttarief ligt meestal tussen de €100,- en €200,-. Het kan daarom lonen om meerdere ruimten tegelijkertijd te laten kitten, omdat je anders relatief veel betaalt voor een klein klusje.

Zelf kitwerk verrichten:

Als je ervoor kiest om zelf kitwerk te verrichten, kun je aanzienlijk besparen op de kosten. De benodigde materialen zijn over het algemeen niet erg duur. Daarnaast hoef je geen voorrijkosten of starttarief te betalen. Je hebt in principe alleen een kitpistool, kit, tape, een spatel en wat zeepsop nodig. Als je oude kit moet verwijderen, heb je ook nog een breekmes, voegenkrabber en schraper nodig. Vaak heb je veel van deze benodigdheden al in huis.

 1.  
Badkamer kitten Amsterdam
Toilet kitten Amsterdam

Keuze tussen A-merk en B-merk kit:

Hoewel kit van bekende merken soms iets duurder is dan B-merken, bespaar je uiteindelijk op kosten. Hoogwaardige kit van goede kwaliteit hoeft namelijk niet snel vervangen te worden en vereist geen dure onderhoudsproducten. Goedkope kit kan daarentegen sneller lelijk worden, waardoor je geneigd bent om opnieuw te gaan kitten. Dit brengt weer extra kosten met zich mee. Daarnaast is kit van hoge kwaliteit vaak makkelijker in gebruik en daarmee zijn prijs waard.

Kosten van verschillende soorten kitwerk:

Bij Kitbedrijf Amsterdam kunnen de kosten van kitwerk kunnen variëren op basis van verschillende factoren:

 1. Kitwerk: Gemiddeld €4,- tot €11,- per strekkende meter.
 2. Kitnaden verwijderen: Gemiddeld €3,- tot €20,- per strekkende meter.
 3. Buiten kitten: Gemiddeld €8,- tot €25,- per strekkende meter

De verschillende prijzen hangen af van de breedte van de uitvoeg en de diepte.

Ook hebben wij duurzame samenwerkingen met Glaszetter Amsterdam en Dubbelglas Amsterdam.

Wat kost kitten
TERUGGEBELD WORDEN?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Bos en Lommerweg 6
1055 EB Amsterdam

Wanneer badkamer laten kitten

Verouderde kit

Kleurverschillen

Na renovatie badkamer

Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 25 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Noord Holland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Belangrijke punten

Hier zijn nog een paar belangrijke punten om rekening mee te houden bij de kosten van kitwerk:

Aantal strekkende meters: De totale lengte van de kitnaad beïnvloedt de kosten. Hoe meer meters er gekit moeten worden, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Binnen of buitenkit: Het aanbrengen van kit binnen in een ruimte kan meestal tegen lagere kosten worden gedaan dan buitenshuis. Buitenkitwerk kan complexer zijn vanwege de moeilijkere toegankelijkheid en de behoefte aan extra apparatuur, zoals ladders of steigers.

Wij rekenen voorrijkosten

Bij Kitbedrijf Amsterdam rekenen wij voorrijkosten: Als de kitter van ver moet komen, kunnen er voorrijkosten in rekening worden gebracht. Dit kan de totale kosten van het inhuren van een kitter beïnvloeden.

Goed onderhoud van de kitnaad

Onderhoudskosten: Hoewel kit op de lange termijn meegaat, is regelmatig onderhoud belangrijk om de levensduur te verlengen. Goed onderhoud omvat het drooghouden van de kitnaden, goede ventilatie en het vermijden van agressieve schoonmaakmiddelen.

De juiste offerte voor u kitwerk

Onthoud dat de kosten van kitwerk kunnen variëren afhankelijk van de regio, de specifieke omstandigheden van het project en de gekozen kitter. Het is altijd het beste om een gedetailleerde offerte aan te vragen en eventuele vragen te stellen om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en wat er bij de prijs is inbegrepen.

Ik hoop dat deze informatie je helpt bij het begrijpen van de kosten en overwegingen rondom kitwerk. Als je nog andere vragen hebt, staat Kitbedrijf Amsterdam voor u klaar. Wij zitten ook in andere regio’s als Kitbedrijf Breda, Kitbedrijf Utrecht, Kitbedrijf Den Haag, Kitbedrijf Eindhoven, Kitbedrijf Rotterdam.

keuken afkitten amsterdam
kitbedrijf amsterdam

Vertrouwen op het vakmanschap van kitbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige kitspecialist in Amsterdam of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met het Kitbedrijf Amsterdam. Onze 4 gecertificeerde kitters staan garant voor 30 jaar ervaring met het verwijderen van oude kitlagen en aanbrengen van schitterende nieuwe kit in onder meer uw badkamer, toilet en keuken. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en dus maken we hierbij enkel gebruik van de beste soorten kit en apparatuur. Voor een optimale kit renovatie en advies op maat staan we altijd voor u klaar, dus wacht beslist niet langer en kies voor de kitexperts van het Kitbedrijf Amsterdam! Ook hebben wij filialen en zijn wij actief als Kitbedrijf Lelystad en Kitbedrijf Hilversum.

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi en verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Wat maakt Kitbedrijf Amsterdam zo groot

Vakkundig werk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Kitbedrijf Amsterdam is onderdeel van Are You Kitting Me

Neem vandaag nog contact op

Heeft u vragen over uw kit situatie dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Call Now Button