Kitbedrijf Amsterdam West

Kitbedrijf Amsterdam West dé kitspecialist van de randstad

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 020-2252663

25 jaar ervaring

kitspecialist nederland

Welkom bij Kitbedrijf Amsterdam West: Specialist in Afdichting en Kitwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar kitbedrijf in Amsterdam West? Zoek niet verder! Kitbedrijf Amsterdam staat klaar om aan al uw kitbehoeften te voldoen. Met meer dan tien jaar ervaring en een toegewijd team van professionals, bieden wij hoogwaardige kitdiensten voor zowel residentiële als commerciële klanten in Amsterdam West en omgeving.

Onze Diensten: Kitwerk van Hoge Kwaliteit

Als gerenommeerd kitbedrijf zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten kitwerk, waaronder:

 • Badkamerkitwerk: Wij zorgen voor waterdichte afdichting van uw badkamer, inclusief rondom uw bad, douche, wastafels en toiletten.
 • Keukenkitwerk: Ons team zorgt voor een perfecte afdichting rondom uw keukenaanrecht, spoelbakken, en andere keukenoppervlakken.
 • Gevelkitwerk: Voor buitentoepassingen bieden wij professioneel gevelkitwerk om uw gebouw te beschermen tegen vocht en weersinvloeden.
 • Vloerkitwerk: Wij bieden vakkundige afdichting van vloer- en plintaansluitingen, waardoor uw vloeren beschermd blijven tegen vocht en schade.
 • Renovatiekitwerk: Bij renovatieprojecten zorgen wij voor het verwijderen van oude kit en het aanbrengen van nieuwe kit voor een frisse uitstraling en optimale afdichting.

Waarom Kiezen voor Kitbedrijf Amsterdam West?

 • Deskundigheid: Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide kitprofessionals die zorgen voor nauwkeurig en duurzaam kitwerk.
 • Kwaliteit: Wij gebruiken alleen hoogwaardige kitmaterialen die zorgen voor een langdurige en effectieve afdichting.
 • Betrouwbaarheid: Wij komen onze afspraken na en streven naar volledige klanttevredenheid bij elke opdracht die we uitvoeren.
 • Service op Maat: Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij persoonlijke service en oplossingen die aansluiten bij uw specifieke vereisten.
 • Locatiegemak: Als kitbedrijf gevestigd in Amsterdam West zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij snel en efficiënt aan uw kitbehoeften voldoen.

Neem vandaag nog contact op met Kitbedrijf Amsterdam

Kies voor professioneel kitwerk en betrouwbare service. Neem vandaag nog contact op met Kitbedrijf Amsterdam West voor al uw kitbehoeften. Wij staan klaar om u te helpen met deskundig advies, gratis offertes en hoogwaardig kitwerk dat voldoet aan al uw verwachtingen. Wij hebben een samenwerking met glaszetter Amsterdam.

Kitbedrijf Amsterdam west

Kitwerk badkamer?

Bel 020-2252663

Hoe kunnen wij helpen

Badkamer kitten Amsterdam

Badkamer kitten

Kitten badkamer Amsterdam? In uw badkamer dienen diverse plekken zoals uw bad, douche of toilet goed afgekit worden om lekkage te voorkomen. Onze kitwerkzaamheden zijn van hoge kwaliteit.

Toiletten kitten Amsterdam

Toiletten kitten

Om lekkage te voorkomen is het aan te raden uw toilet goed af te kitten. Zo kunnen vieze geuren of plas niet tussen de pot en de muur komen. Onze kitter weet hoe.

Keuken kitten Amsterdam

Keuken kitten

Voor een goede hygiene is het verstandig de keuken goed af te kitten. Een bedrijfskeuken dient al voorzien te zijn van een goede kitafwerking.

Vloeren afkitten Amsterdam

Vloeren afkitten

Na het leggen van uw vloer is het afwerken van de randen een klus voor de kitspecialist. Wij kitten de randen van uw vloeren en plinten volledig voor uw af.
Ramen kitten Amsterdam

Ramen kitten

Goed af gedichte ramen zorgt voor een beter comfort in huis. Onze werknemers komen graag bij u langs voor het afkitten van uw ramen zodat u geniet van meer comfort.

Dilatatievoegen kitten Amsterdam

Dilatatievoeg

Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Samenwerking met Kitbedrijf Haarlem.

Wanneer badkamer laten kitten

Verouderde kit

Kleurverschillen

Na renovatie badkamer

Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 25 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Noord Holland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi en verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

Wat maakt Kitbedrijf Amsterdam zo groot

Vakkundig werk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Kitbedrijf Amsterdam is onderdeel van Are You Kitting Me

Neem vandaag nog contact op

Heeft u vragen over uw kit situatie dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Call Now Button