020-2252663

Kitbedrijf Amsterdam

Voor al uw kitwerk in en rondom Amsterdam
020 - 2252663

Keuken Afkitten

Keuken afkitten door Kitbedrijf Amsterdam

De keuken wordt door veel mensen gezien als het hart van een woning of een bedrijf. In deze ruimte wordt namelijk goed gezorgd voor de inwendige mens, die voorzien wordt van de heerlijkste drankjes en gerechten die hier klaar worden gemaakt. Net zoals we met goed voedsel en goede dranken optimaal voor onszelf zorgen, is het belangrijk dat we ook uitstekend zorgdragen voor de keuken zelf. Omdat men hier met eten werkt is het belangrijk altijd te zorgen voor hygiëne middels de keuken afkitten. Laten uw oude kitrandjes los of beginnen ze zelfs te schimmelen? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact op te nemen met het Kitbedrijf Amsterdam. We gaan dan gelijk aan de slag met deze verslechterde of vervuilde kit verwijderen, zodat bacteriën en andere ziekteverwekkers geen kans krijgen in uw keuken. Hierna kunnen we verder met de volgende belangrijke stap: uw keuken afkitten met de hoogste kwaliteit waterdichte kit. Natuurlijk is deze kit uiterst veilig en uitstekend geschikt voor het gebruik in uw keuken, zodat u altijd met een gerust hart kunt werken en niet bang hoeft te zijn voor schadelijke stoffen. Natuurlijk is uw keuken afkitten niet het enige wat wij als Kitbedrijf in Amsterdam voor u kunnen verzorgen. Maak daarom snel verder kennis met ons bedrijf en ons aanbod aan kitdiensten.

Over het Kitbedrijf Amsterdam

Het Kitbedrijf Amsterdam bestaat inmiddels al weer ruim 35 jaar en heeft in die tijd een enorme berg aan ervaring opgedaan, waardoor we ons een ware expert op het gebied van kitten durven te noemen. We werken vanaf onze vestiging aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam en hiervandaan zijn we altijd snel ter plaatse bij u op kantoor of gewoon thuis voor onder meer uw keuken afkitten. Ons team bestaat uit een viertal gecertificeerde kitters die iedere dag weer ontzettend gemotiveerd en met de nodige humor klaarstaan om bij u aan de slag te gaan. Natuurlijk gaan we hierbij altijd voor de hoogste kwaliteit kitwerk in Amsterdam en omgeving teneinde iedere klus naar volle tevredenheid voor u te verzorgen.

Uw specialist voor alle soorten kit renovatie en advies

U kunt bij iedere kitter uit ons enthousiaste en ervaren team terecht voor alle denkbare soorten kit renovatie en advies. We komen dan ook graag van tevoren even bij u langs om de situatie in uw bedrijf of woning op te nemen. Op deze manier kunnen we een optimaal afgestemd advies voor u verzorgen met betrekking tot de benodigde kitwerken bij onder andere uw keuken afkitten.

Onze manier van werken

Schakelt u onze kitter in voor uw keuken afkitten of een andere ruimte laten kitten, dan mag u rekenen op een complete kit behandeling van begin tot eind. Natuurlijk wordt er begonnen met de oude kit verwijderen, wat gedaan wordt door voorzichtig met een mesje langs de bestaande kitranden te gaan. De oude kit komt hierbij vaak in één geheel omhoog, waarna de kitter hem eenvoudig kan wegnemen. Ook de kleinste restjes worden zorgvuldig verwijderd, zodat de ondergrond mooi schoon wordt. Vervolgens is het tijd om de primer aan te brengen en daarna komt de nieuwe kitlaag erop. Onze kitters maken hierbij gebruik van de hoogste kwaliteit kit die speciaal geschikt is voor de ruimte die behandeld wordt.

Kitbedrijf Amsterdam
keuken afkitten

Wij staan u graag te woord via het volgende telefoonnummer

Zelf je badkamer, keuken of toilet af kitten… Bestel hier de aller beste kit voor deze klus in huis. 

Professioneel uw toilet of badkamer kitten

Net als bij de keuken afkitten is ook in ruimtes als het toilet en de badkamer het kitten van de voegen en randen van groot belang. Door altijd te zorgen voor nette kitranden zorgt u ervoor dat vuil zich niet kan vastzetten en ook kunt u hiermee voorkomen dat er lekkages ontstaan, bijvoorbeeld naast de kraan of langs de badkuip. Uw specialist in alle soorten kitwerken, het Kitbedrijf Amsterdam, staat dan ook volledig klaar voor uw toilet en badkamer kitten. Een professioneel aangebrachte kitlaag van de hoogste kwaliteit zorgt weer voor een mooie aanblik en een hygiënische afwerking van uw sanitair.

 

De dilatatievoegen in uw pand of huis laten kitten

Tegenwoordig worden in de meeste woningen en bedrijfspanden speciale dilatatievoegen aangebracht. Deze zorgen ervoor dat het gebouw zich probleemloos kan uitzetten of inkrimpen wanneer het buiten warmer of juist kouder wordt. Om vervuiling van deze praktische voegen te voorkomen is het wel aan te raden om ze laten kitten. Dit gebeurt met speciale UV bestendige kit die ervoor gemaakt is om lang mee te gaan in alle weersomstandigheden.

 

Uw isolatieglas of ander raam afkitten door onze vakmannen

Schakelt u het Kitbedrijf Amsterdam in voor uw keuken afkitten? Denk dan ook gelijk even aan uw ramen. Deze zijn steeds vaker voorzien van sp